ЖАЗГЫ ДААМДАР
№80248
Жазында организмибиз витаминдерге муктаж болору баарыбызга белгилүү. Андыктан жаңы бышкан жашылчалардан...
толугу менен
МЫРЗАЛАР ҮЧҮН РЕЦЕПТТЕР: 8-МАРТТЫН ДАСТОРКОНУ
№80048
8-Март. Гүлдесте, шоколад, атыр... Албетте, жакшы белек деңизчи, бирок өз колуңуз менен даярдалган даам...
толугу менен
Дүйнө элинин ашканасынан: ЧҮЧПАРАЛАР ПАРАДЫ
№79956
Ашпоздор чүчпара кыш мезгилине ылайыктуу тамак деп эсептешет. Анткени ал ысык,..
толугу менен
КЛАССИКАГА АЙЛАНГАН ЧЫКТУУ ТАМАКТАР
№798126
Күрүчтү бышырардын алдында тазалап, муздак сууга таза жууйбуз. Муздак сууга жуулган күрүчтүн дандары бышып жатканда...
толугу менен
ЫСЫК ЧАЙДЫ ТАТТУУЛАР МЕНЕН ИЧИҢИЗ!
№797218
Чындыгында чайды ар ким менен, каалаган жерден эле иче бербейбиз. Үй шартында жакын, санаалаш адам менен чай ичүү, сырдашуу жан дүйнөгө...
толугу менен
БАЛЫК ЖҮРӨК ООРУЛАРЫНЫН АЛДЫН АЛАТ
№79658
Балык жана андан жасалган азыктар баалуулугу боюнча эт азыктарынан кем калышпайт. Алсак, деңиз, океан балыктары майлуу келип,..
толугу менен
ҮНДҮК ЭТИНЕН ДААМДАР
№79568
Үндүк эти пайдалуулугу жагынан лидерлик сапта дешет диетологдор. Бул канаттуунун этинен кандай даамдарды жасайм деп турсаңыз,..
толугу менен
ТУУРА ТАМАКТАНУУ – УЗАК ЖАШООНУН ӨБӨЛГӨСҮ
№794146
Туура тамактануу боюнча кеңешчи Калыбек Баякунов «ашказандын үчтөн бир бөлүгүн тамак, экинчи бөлүгүн суу, ал эми үчүнчү бир бөлүгүн...
толугу менен
КУУРМА ШОРПО – ТОЮМДУУ, СИҢИМДҮҮ ТАМАК
№793216
Чыгыш ашканасына таандык болгон шорпону даярдоонун 2 түрү бар: кайнатма жана куурма шорпо...
толугу менен
Ширелүү кабырга: ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОНДУН КӨРКҮ
№79152
Кечки тамакка же майрамдарда өзгөчө даам жасап үй-бүлөңүздү же жакындарыңызды сүйүнткүңүз келеби?..
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№790133
Жыл жаңырар алдында баарыбыз жаңы жылдан жакшылыкка үмүт артат эмеспизби...
толугу менен
КЫЗЫЛЧАДАН САЛАТТАР
№789124
Чынында кызылчаны борщ, винегрет, Жаңы жыл алдында «Тон алдындагы балык» салаттарын...
толугу менен
ТАМШАНДЫРГАН ТҮРК ДААМДАРЫ
№788142
Чыныга бир чымчымдан туз, кумшекер жана ачыткыны салып, чынынын жарымынан...
толугу менен
ЧОПО КАРАПАДАГЫ ДААМДАР
№78730
Тамак жасоонун алдында карапаны сөзсүз 1 сааттай муздак сууга чылап коюңуз...
толугу менен
ЛАВАШ МЕНЕН ЖАСАЛЧУ ОҢОЙ ТАМАКТАР
№78688
Эгер бош убактыңызда лаваш бышырып муздаткычка сактап койсоңуз,..
толугу менен
ЫСЫК САЛАТТАР
№78534
Ысык салаттарды универсалдуу азык деп атасак жарашат. Анткени алар тоюмдуу...
толугу менен
ЭТ ЭТКЕ, ШОРПО БЕТКЕ. СӨӨК КАЙНАТЫП ИЧҮҮНҮН ПАЙДАСЫ
№78464
Немис окумуштуулары лабораториялык негизде этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо...
толугу менен
АШКАНАНЫ ЧАКАН ПЛАНТАЦИЯГА АЙЛАНТ
№78496
Ар бирибиздин жыпар жыттуу көк чөптөрдү үзүп, туурап, салаттарга, тамактарга кошуп...
толугу менен
КҮЗ ЛЕГЕНДАСЫ – АШКАБАК
№783312

Ашкабакты тазалап, узун-узун туурап, электр мешинин табасына тизебиз.


толугу менен
ЧОҢ АШКАНАДАГЫ КИЧИНЕКЕЙ СЫРЛАР
№783119

Соусту көп жасап алдыңызбы? Төгүп салууга ашыкпаңыз.


толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде 2 колдонуучу (Катталган: 0, коноктор: 2) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
24093;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2020 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Жибек Жолу проспектиси 381
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: