Akbuura gazeta
БАКЛАЖАНДАН КЫШКЫ САЛАТТАР
№72542
Чыгыш өлкөлөрүндө баклажанды «кабыктуу дарыкана» деп аташат...
толугу менен
ПРИПРАВА – ТАМАКТЫН ДААМЫН АРТТЫРГАН КОШУЛМА
№72424
Алдыбызга коюлган тамак канчалык даамдуу болбосун анын даамын...
толугу менен
КУРУТТУН ТҮРЛӨРҮ
№724154
Курут – бул эзип ичсең суусундук, шорпого кошсоң катык, жесең тоюмдуу азык...
толугу менен
БАДАМ МЭЭНИ ИШТЕТЕТ
№723100
Учурда түштүк жергебизде башка жемиштер менен кошо...
толугу менен
ТУЗДАЛГАН ПОМИДОР ЖАШТЫКТЫ УЗАРТАТ
№72156
Бир жолу дасторконума ыраазы болуп, конокторду ойдогудай сыйлаганымды эч унутпайм...
толугу менен
КЫШКА ДАЯРДЫК: КАРА ӨРҮК
№72062
Кара өрүк – эң пайдалуу мөмө. Андыктан учурда төгүлүп бышып жаткан бул мөмөдөн кышкыга даамдарды жасап...
толугу менен
ВИТАМИНГЕ БАЙ КЫШКЫ САЛАТТАР
№71972
Күркүрөгөн күз айы жакындап, кожойкелер кыям, салаттарды жасап кышка камылга көрө баштаган учур...
толугу менен
ОҢОЙ ЖАНА ДААМДУУ ЛАЗА
№718513
Арабызда ачуу азыктарды жактыргандардын саны арбын болсо керек...
толугу менен
ТАШ КОРДО – КЫРГЫЗ ЭЛИНИН БАЙЫРКЫ ТАМАГЫ
№717176
Таш кордо – элибизде мергенчинин тамагы деген аталыш менен да белгилүү...
толугу менен
ПОМИДОРДОН КООЗ, ДААМДУУ ЗАКУСКАЛАР
№716118
1. Помидорду жууп тазалап, үстүнкү бөлүгүнүн 5-6...
толугу менен
ПИКНИККЕ ЖӨНӨЙБҮЗ
№71522
Лимонду кесимдерге бөлүп аласыз...
толугу менен
БЫШТАКТАН ЖАСАЛЧУ АЗЫКТАР
№71532
Сүт азыктарына быштак да кирет...
толугу менен
ӨРҮК БЫШТЫ! КЫШКА КАМДАҢЫЗ
№714103
Өрүк кош бойлуу аялдарга жана каны аздарга абдан пайдалуу...
толугу менен
СМУЗИ ДЕН СООЛУК ҮЧҮН ПАЙДАЛУУ СУУСУНДУК
№71300
Учурда жер-жемиштердин бышып турган маалы...
толугу менен
КУЛПУНАЙ МЕНЕН МАНДАРИНДИ ОҢОЙ ААРЧЫП ТАЗАЛОО
№7121311
Кулпунайдын түп жагындагы сабагын оңой ажыратып, алып салуу жолу бар...
толугу менен
БАЛМУЗДАК – СЕРГИТҮҮЧҮ ДЕСЕРТ
№71168
Бүгүнкү күндө дүкөндөрдө балмуздактын көптөгөн түрү бар...
толугу менен
ЧЕЧЕВИЦА АШКАЗАН-ИЧЕГИ ООРУЛАРЫНЫН АЛДЫН АЛАТ
№710100
Чечевица (жасмык) бир жылдык буурчак түрү...
толугу менен
КУЛПУНАЙДАН ШИРИНДИКТЕР
№709104
Жазгы эрте бышчу жер-жемиштерге кулпунай да кирет...
толугу менен
БАЛЫКТЫ ТҮРЛӨП БЫШЫРАБЫЗ
№70870
400 грамм сууга бир аш кашык туз салып аралаштырып, жуулуп-тазаланып, бир нечеге бөлүнгөн балыктын үстүн көмгүдөй кылып куюп, муздаткычка тузу сиңгенче сала турабыз...

толугу менен
ЫСЫК САЛАТ ТҮРЛӨРҮ
№707716
Үйгө кокустан конок келип калса же үй-бүлө мүчөлөрүнүн бири капыстан жолго чыгып кала турган болсо, ойго албетте, алгач бат жасалчу салат түшөт. Эгер ал эт менен жасала турган болсо, анда даамдуу жана тоюмдуу болот...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде 4 колдонуучу (Катталган: 0, коноктор: 4) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
21471;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2018 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Күрөӊкеев көчөсү - 180
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: