Akbuura gazeta
ТАШ КОРДО – КЫРГЫЗ ЭЛИНИН БАЙЫРКЫ ТАМАГЫ
№717176
Таш кордо – элибизде мергенчинин тамагы деген аталыш менен да белгилүү...
толугу менен
ПОМИДОРДОН КООЗ, ДААМДУУ ЗАКУСКАЛАР
№716118
1. Помидорду жууп тазалап, үстүнкү бөлүгүнүн 5-6...
толугу менен
ПИКНИККЕ ЖӨНӨЙБҮЗ
№71522
Лимонду кесимдерге бөлүп аласыз...
толугу менен
БЫШТАКТАН ЖАСАЛЧУ АЗЫКТАР
№71532
Сүт азыктарына быштак да кирет...
толугу менен
ӨРҮК БЫШТЫ! КЫШКА КАМДАҢЫЗ
№714103
Өрүк кош бойлуу аялдарга жана каны аздарга абдан пайдалуу...
толугу менен
СМУЗИ ДЕН СООЛУК ҮЧҮН ПАЙДАЛУУ СУУСУНДУК
№71300
Учурда жер-жемиштердин бышып турган маалы...
толугу менен
КУЛПУНАЙ МЕНЕН МАНДАРИНДИ ОҢОЙ ААРЧЫП ТАЗАЛОО
№7121311
Кулпунайдын түп жагындагы сабагын оңой ажыратып, алып салуу жолу бар...
толугу менен
БАЛМУЗДАК – СЕРГИТҮҮЧҮ ДЕСЕРТ
№71168
Бүгүнкү күндө дүкөндөрдө балмуздактын көптөгөн түрү бар...
толугу менен
ЧЕЧЕВИЦА АШКАЗАН-ИЧЕГИ ООРУЛАРЫНЫН АЛДЫН АЛАТ
№710100
Чечевица (жасмык) бир жылдык буурчак түрү...
толугу менен
КУЛПУНАЙДАН ШИРИНДИКТЕР
№709104
Жазгы эрте бышчу жер-жемиштерге кулпунай да кирет...
толугу менен
БАЛЫКТЫ ТҮРЛӨП БЫШЫРАБЫЗ
№70870
400 грамм сууга бир аш кашык туз салып аралаштырып, жуулуп-тазаланып, бир нечеге бөлүнгөн балыктын үстүн көмгүдөй кылып куюп, муздаткычка тузу сиңгенче сала турабыз...

толугу менен
ЫСЫК САЛАТ ТҮРЛӨРҮ
№707716
Үйгө кокустан конок келип калса же үй-бүлө мүчөлөрүнүн бири капыстан жолго чыгып кала турган болсо, ойго албетте, алгач бат жасалчу салат түшөт. Эгер ал эт менен жасала турган болсо, анда даамдуу жана тоюмдуу болот...
толугу менен
КЕЛГИЛЕ, СТЕЙК БЫШЫРАБЫЗ
№70664
Стейк англис тилинен которгондо "бир кесим эт" деп которулат...
толугу менен
АШКАНАДАГЫ ЭҢ ЖӨНӨКӨЙ ЫКМАЛАР...
№7051511
Эгер микротолкундуу мешке тамак ысытканда 2 идиш батпай жатса...
толугу менен
ДАПАНЖИ
№704185
Дапанжи кытай, дунган элинин ашканасына таандык. Тоок эти, картошка, болгар калемпири кошулуп даярдалып, камыр менен берилет.
толугу менен
СПАГЕТТИГЕ ДААМДУУ СОУСТАР
№703118
Спагеттинин мекени Италия. Анын узундугу 15 сантиметрден ашык болсо, жоондугу ар түрдүү.
толугу менен
3 ТҮРДҮҮ ДЫМДАМА
№702116
Казанга өсүмдүк майын куюп, ал ысыганда ичке кесилген куйрук майды, кесек-кесек тууралган этти салып туз, мурч, зире себелейбиз...
толугу менен
КАБЫРГАДАН «ТААЖЫ» ЖАНА САМСА
№70192
Дүйнө жүзү боюнча койдун кабыргасынан түркүн даамдар жасалып, казанда, электр мешинде,...
толугу менен
КӨК ЧӨПТӨРДӨН ТОКОЧ ЖАНА КОТЛЕТ
№700172
Жазгы үзүмчүлүктө көк чөптөр адамдын организмин түрдүү витаминдер менен байытат...
толугу менен
КАРЫНДАН ТОЮМДУУ ТАМАКТАР
№699106
Мал союлганда кээ бирлер жууп-тазалап отурамбы деп карынын ыргытып жиберишет же бирөөгө берип салышат...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде 3 колдонуучу (Катталган: 0, коноктор: 3) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
21193;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2018 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Күрөӊкеев көчөсү - 180
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: