реклама
super.kg logo

Шишкебек жасоонун сырлары

aksia550_3
Жүктөлгөн: 16-05-2014
Көчүрүү
09:48
92,46 Мб
  • Currently 4.33/5
Комментарийлер(27)
17.05.2014. 00:59 
Тайпасы:
Кыймылы жок
Комментарийлердин саны:
9
Катталган:
16-01-2014
Соӊку аракети:
26-06-2014 09:43
Жынысы:
Белгисиз
0
Супер!!!
17.05.2014. 01:24 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
23
Катталган:
25-01-2014
Соӊку аракети:
23-08-2018 02:13
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
Ордолуу Ош
-14
Мен такыр суйбойм ушул шашлыкты....жей албайм....бирок даярдаган абдан жагат...бир жолу Атам экообуз уйдо эч Ким жокто жасап жегенбиз омурумдо ошондо бир жолу ооз тийгем абдан даамдуу соонун болгон....
17.05.2014. 12:19 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
81
Катталган:
12-02-2014
Соӊку аракети:
19-04-2018 00:25
Жынысы:
Белгисиз
0
жегим келип кетигоо
17.05.2014. 13:20 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
49
Катталган:
19-10-2013
Соӊку аракети:
09-12-2017 17:54
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
москва
+2
рахмааат арсен мырза кенештеринизди сыр сактабай болушкондугунуз учун, шишкебектерди аябай жакшы жасаптырсыз. ишинизге ийгиликтерди каалаймын
17.05.2014. 16:53 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
119
Катталган:
21-06-2012
Соӊку аракети:
15-09-2017 01:05
Жынысы:
Белгисиз
0
ням ням
17.05.2014. 20:59 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
2
Катталган:
14-01-2014
Соӊку аракети:
22-11-2017 14:39
Жынысы:
Белгисиз
0
250 гр деп туура эмес айтты окшойт, бешоо 1кг. болсо, 1 кг эт 350 с , шашлык болсо 250 с, пайда кайда...?
17.05.2014. 21:12 
Тайпасы:
Кыймылы жок
Комментарийлердин саны:
46
Катталган:
03-02-2013
Соӊку аракети:
30-04-2016 19:12
Жынысы:
Белгисиз
+1
akylabi, Общ шампур 250 грамм
17.05.2014. 21:06 
Тайпасы:
Кыймылы жок
Комментарийлердин саны:
9
Катталган:
24-04-2014
Соӊку аракети:
11-03-2015 22:32
Жынысы:
Белгисиз
0
oh wawlyk kandai keremet
17.05.2014. 21:46 
Тайпасы:
Кыймылы жок
Комментарийлердин саны:
3
Катталган:
11-12-2013
Соӊку аракети:
13-06-2014 19:47
Жынысы:
Белгисиз
+1
чоон рахмат!Арсен мырза,абдан керектуу кенеш айттыныз,шишкебек менин эн суйуктуу тамагым.
17.05.2014. 22:15 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
851
Катталган:
10-06-2011
Соӊку аракети:
08-05-2018 22:40
Жынысы:
Белгисиз
0
шишкебеке баргым келип кетти!
18.05.2014. 11:48 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
91
Катталган:
23-01-2014
Соӊку аракети:
05-07-2018 16:01
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
Москва
0
Шилекейди куюлтат го.Кандай сонун,озун бышырып жесен.
18.05.2014. 14:18 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
10
Катталган:
04-05-2014
Соӊку аракети:
01-07-2018 16:51
Жынысы:
Белгисиз
0
Супер БРАТ
18.05.2014. 17:06 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
19
Катталган:
21-11-2011
Соӊку аракети:
14-08-2018 09:30
Жынысы:
Белгисиз
0
Ммммм пияз лимон минералга этти мариновать этип духовкага бышырып жесе болобу, таттуу эле болобу. Бизде мангал жок от да жок проблема
Супер-Инфо
19.05.2014. 10:42 
Тайпасы:
Кыймылы жок
Комментарийлердин саны:
0
Катталган:
16-02-2014
Соӊку аракети:
20-08-2015 16:20
Жынысы:
Белгисиз
+2
Эң сонун кенештер!Табитти ачып жибердиңиздер....
19.05.2014. 11:01 
Тайпасы:
Супермодератор
Комментарийлердин саны:
5909
Катталган:
05-09-2011
Соӊку аракети:
20-09-2018 12:01
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
Супер-Инфо
0
jamal93, техникалык катачылыктар кеткен. Азыр катачылыктар жоюлду. Дагы бир ирет аракет кылып көрүңүздөр.
Супер-Инфо
19.05.2014. 14:12 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
41
Катталган:
16-01-2012
Соӊку аракети:
20-09-2018 10:20
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
Кыргызстан
0
мына сага жакшы кенеш мен куйом менен малдын этин бир тун коюш к.к д талашып аттым эле утуп кеттим
Супер-Инфо
19.05.2014. 14:54 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
63
Катталган:
20-05-2010
Соӊку аракети:
17-03-2017 00:10
Жынысы:
Белгисиз
0
mmmmmmmmm achka bolup chiktim
Супер-Инфо
19.05.2014. 17:36 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
51
Катталган:
18-05-2011
Соӊку аракети:
18-09-2018 11:23
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
Ош
0
сооннун маринаддоону кайдан уйронсом экен деп журдум эле. Рахмат силерге
Супер-Инфо
19.05.2014. 18:51 
Тайпасы:
Кыймылы жок
Комментарийлердин саны:
46
Катталган:
06-10-2010
Соӊку аракети:
01-09-2015 08:24
Жынысы:
Белгисиз
0
Nyam nyaam nyaaaam sonuun eken. hm maionez menen uksus bolboit ekenda , jakwi kenesh eken !
Супер-Инфо
20.05.2014. 00:54 
Тайпасы:
Тартип бузгандар
Комментарийлердин саны:
117
Катталган:
31-05-2013
Соӊку аракети:
03-10-2014 16:23
Жынысы:
Белгисиз
0
Кебаб жагат, таш-кордонун кандай жасалышын да жазгылачы, себеби таш-кордо ушунчалык даамдуу,соогунон бери жеп жибергин келет.
Супер-Инфо
20.05.2014. 11:42 
Тайпасы:
Супермодератор
Комментарийлердин саны:
8170
Катталган:
19-11-2013
Соӊку аракети:
20-09-2018 11:41
Жынысы:
Белгисиз
0
madina.00, Саламатсызбы!
Таш кордо тууралуу бул жактан көрө аласыз: http://www.super.kg/media/stv/81597/
21.05.2014. 01:31 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
137
Катталган:
26-01-2014
Соӊку аракети:
30-12-2016 19:02
Жынысы:
Белгисиз
0
Ээээх москвада шашылыктын сезону келду го ура ура ура!!!
Супер-Инфо
23.05.2014. 20:58 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
108
Катталган:
03-06-2011
Соӊку аракети:
07-07-2018 19:32
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
Kyrgyzstan
0
Bul jaktan Arsen Bajkege choong yraazy4ylygymdy bildirgim keldi!Tak sujlop,ajabaj jakshy tushundurup berdiniz. Bar bolunuz! Azamatsyz! Ijgilik Sizge!
Супер-Инфо
23.05.2014. 23:02 
Тайпасы:
Кыймылы жок
Комментарийлердин саны:
26
Катталган:
25-08-2013
Соӊку аракети:
05-11-2015 01:46
Жынысы:
Белгисиз
0
Шашлыыык, даамына береке!
Супер-Инфо
24.05.2014. 09:46 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
14
Катталган:
04-11-2012
Соӊку аракети:
27-03-2017 22:04
Жынысы:
Белгисиз
Калаасы:
Белгисиз
0
Шишкебек жегим келип кетти.)))
Супер-Инфо
24.05.2014. 23:10 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
47
Катталган:
10-11-2007
Соӊку аракети:
19-08-2018 23:28
Жынысы:
Белгисиз
0
Шерзод кайсы кафенин ашпозчусу экенин дагы жазып койсон ор болмок
Супер-Инфо
05.06.2014. 18:03 
Тайпасы:
Жаран
Комментарийлердин саны:
2
Катталган:
05-06-2014
Соӊку аракети:
02-07-2018 20:40
Жынысы:
Белгисиз
0
жазгыга жакшы жанылык экен
1
Комментарий калтыруу үчүн өз ысымыңыз менен кириңиз же каттоодон өтүңүз.
 
Автор : Айзат Болотбек кызы
Оператор : Азамат Бакиров
Түтүнгө ышталып шишкебек бышырып жегендин өзү эле рахат эмеспи.Төмөнкү видеоматериалда сиздер менен шишкебек жасоонун сырлары тууралуу ашпозчу Арсен Жоломанов бөлүшмөкчүбүз.
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде 0 колдонуучу (Катталган: 0, коноктор: 0) БУЛ ВИДЕОНУ КӨРДҮ

Super TVдагы видеолордун саны:
5390;