Орозо айына бууда бышкан тамактар

Орозо айы башталып, ооз ачуу маалына тамакты түрлөп бышырууга далалат кылабыз. Ошол эле маалда тамагыбыз организмге күч келбегендей, витаминдүү, тоюмдуу болушу шарт. Бууда бышкан тамактар бул талаптарга жооп берет. Манты менен оромодон башка да кандай тамактарды бууда бышырсак болот, билип, менюбузга кошуп алалы.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 15-мартта чыккан жаңы - №1110 санынан окуй аласыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан