Бул мөмөнүн биздин жашообузга киргенине 30 жылдын тегереги болду. Башында эмне деген өсүмдүк деп жактыра бербей, жебей келсек, азыр кадимки алма менен алмуруттай жайдыр-кыштыр дасторконго коюлуп, ашканада да алмашылгыс ордун тапты. Буга жемиштин кычкыл-таттуу даамы, баасынын да кымбат эместиги себеп болсо керек. Мындан сырткары табитти ачып, тамактын сиңишине жардам берерин кадимки адам байкайт. Дагы кандай пайда, зыяны бар, адистер менен биргеликте тактап чыктык.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 29-мартта чыккан жаңы - №1112 санынан окуй аласыз.