Ашкабактын сезону: Менюда кайталангыс даамдар

Ашкабактан бир нерсе жасоодо кайсы азыктар менен жакшы айкалышарын билип алганыңыз эп. Анткени бири-бири менен айкалышкан азыктарды кошкондо алар жаңы тарабынан ачылып берет. Бул жолку дасторконубуздун “коногу” болгон ашкабак сырдын түрлөрү, өсүмдүк майы, малдын майы менен да жакшы айкалышат. Ошондой эле жумуртка, бал жана татымалдардан мускат жаңгагы, корица, тимьян, укроп, розмарин, базилик менен өзгөчөлөнүп ачылат. Сарымсак, козу карын, балыктар да булардын катарында экенин унутпаңыз.
Эмесе, бул айкалыштардын кээ бирин алып, төмөнкү рецепттерди сизге сунуштадык.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 18-октябрда чыккан жаңы – №1141 санынан окуй аласыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан