Ашпоздон шишкебек жасоонун сырлары

Жаз мезгилиндеги жылуу аба ырайы, жашылданган жер бети тоо-түздүктүн таза абасынан кере-кере дем алууга, тынчтыкта табиятка суктанууга, ойлорду иретке салып, энергия топтоп келүүгө чакырат. Мындай эс алууда шишкебектин жыты буркурап турганы сизге да жакса керек. Бул учурга ашпоздон шишкебек жасоонун сырларын, маринаддын рецепттерин сунуштайбыз. Ал эми ашпозубуз – көп жылдан бери ушул кесипти аркалап, бир канча өлкөлөрдө тажрыйба топтоп келген адис Канимет Жеңишов.
Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” 11-апрелде чыккан жаңы – №1165 санынан окуй аласыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан