Лондон университетинин окумуштуулары иммунитетти көтөрүүнүн табигый беш ыкмасын аташты. Алар “ден соолукту чыңдоо үчүн дайыма эле дары-дармек иче берүү орунсуз. Анын ордуна антибактериалдык, антиоксиданттык касиетке ээ, курамында С, Е витаминдери бар жер-жемиштерди, жашылчаларды, өсүмдүктөрдү жана каротиноиддер, Омега-3 май кычкылдары бар тамак-аштарды күнүмдүк менюга кошуу керек. Мындан тышкары иммунитетти ачык түстөгү азыктар, жер-жемиштер жана жашылчалар мыкты көтөрөт” дешет. Иммунитетти көтөрүүчү азыктардан түрдүү даамдарды жасап, ден соолукту чыңдоо үчүн бир нече рецепт сунуштайбыз. Ал рецепттерди “Супер-Инфонун” бейшемби чыккан жаңы санынан (№908, 26-март, 2020-жыл) окуй аласыз.