Тамакка көрк берген гарнирлерди жасаганды үйрөнүп алыңыз

Гарнир деген түшүнүк француз ашканасынан жайылган. Негизги тамакка кошумча компонент катары берилген гарнирлер тамакты даамдуу гана кылбастан, көрк да кошот. Сууга бышкан макарон, гречка, пюре жана фри гарнирлери менен эле чектелбестен, бул ирет өзгөчө гарнирлерди менюга кошобуз.

Кызыктуу рецепттерди “Супер-Инфонун” жаңы, №930 санынан окуй аласыз.

"Супер-Инфо" гезитинин №930-жаңы санында...
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан