Сырты кыртылдак, ичи ширелүү тоок этин бышырабыз

Сырты кыртылдак, ичи жумшак, ширелүү тоок эттерин, балыкты, сыр таякчаларын сүйүп жейсизби? Аларды упаланган нан күкүмдөрүнө, ун, крахмал сыяктуу азыктарга оонатып алып майга бышырууда ширеси, пайдалуу заттар сакталат. Мындай жол менен жасалган даамдарды сиз да үйрөнүп алыңыз.

Макаланы толугу менен “Супер-Инфонун” жаңы, №966 санынан окуй аласыз.

"Супер-Инфо" гезитинин №966-жаңы санында...
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан