Ширелүү кабырга, соустагы балык... Ашпоздон жаңы жылдык дасторкон

Коён жылынын дасторконуна жашылча, жемиштерден сырткары балык, тоок, кой этин коюуга мүмкүн. Коён жылын тосуудагы бул өзгөчөлүктөрдү эске алып ашпоз Төлөгөн Мусаев жаңы жылдык ысык тамактардын рецепттери менен бөлүштү.

Рецепттерди “Супер-Инфонун” 23-декабрда чыккан жаңы - №1046 санынан табасыз.

РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан