Камыр ачытуучу дрожжи рак ооруларын чакырат дешет адистер. Ден соолукка зыянсыз ачыткы жасоону үйрөтөбүз

Ачыткы – ашканада кеңири колдонулуучу каражат. Анын бир нече түрү бар: нан, сүт азыктарын жасоодо жана сыра ачытууда колдонулуучу түрү. Бул жолу биз нан жасоодо колдонулуучу заманбап ачыткы (дрожжи) жана камыр туруш жөнүндө айтып беребиз.

Заманбап ачыткынын зыянын жана камыр турушту даярдоо рецебин “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№841, 14-декабрь, 2018-жыл) окуй аласыз.


кошулду
Супер-Инфо гезитинин №841-жаңы санында...
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан