Чычкан жылында майрамдык дасторконду кантип жасоо керек? Кожойкелер үчүн кеӊеш

Босогодо Чычкан жылы. Кожойкелер Жаңы жылдык дасторконду кантип кооздосом, эмнелерди даярдасам деп турган чагы. Чыгыш жыл сүрүүсү боюнча, чычкан назик, көпчүлүктү, оомал-чачмал дүйнөнү жактырган, табити мыкты жандык катары мүнөздөлөт. Андыктан жаңы жылдык дасторконду, бөлмөнү кооздоодо ак түскө басым (идиш-аяктар, дасторкон) жасап, дасторконго азыктардан каалаган нерселерди коюуга болот. Өзгөчө сыр, жумуртка, эт азыктарынан жасалган даамдар эч бир чычканды капа кылбайт. Жаңы жылдык дасторкондун көркүн ача турган тамактардын рецебин “Супер-Инфонун” жаңы санынан (№894, 19-декабрь, 2019-жыл) таба аласыз.


кошулду
"Супер-Инфо" гезитинин №894-жаңы санында...
РУБРИКАДАГЫ СОҢКУ КАБАРЛАР
Архив
Комментарийлер (0)
БАШКЫ БЕТ
СОҢКУ КАБАР
СУПЕР-ИНФО
SUPER.KG ВИДЕО
МЕДИА-ПОРТАЛ
Кинозал
ЖЫЛНААМА
Суперстан