Akbuura gazeta
КУУРМА ШОРПО – ТОЮМДУУ, СИҢИМДҮҮ ТАМАК
№793216
Чыгыш ашканасына таандык болгон шорпону даярдоонун 2 түрү бар: кайнатма жана куурма шорпо...
толугу менен
Ширелүү кабырга: ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОНДУН КӨРКҮ
№79152
Кечки тамакка же майрамдарда өзгөчө даам жасап үй-бүлөңүздү же жакындарыңызды сүйүнткүңүз келеби?..
толугу менен
ЖАҢЫ ЖЫЛДЫК ДАСТОРКОН
№790133
Жыл жаңырар алдында баарыбыз жаңы жылдан жакшылыкка үмүт артат эмеспизби...
толугу менен
КЫЗЫЛЧАДАН САЛАТТАР
№789124
Чынында кызылчаны борщ, винегрет, Жаңы жыл алдында «Тон алдындагы балык» салаттарын...
толугу менен
ТАМШАНДЫРГАН ТҮРК ДААМДАРЫ
№788142
Чыныга бир чымчымдан туз, кумшекер жана ачыткыны салып, чынынын жарымынан...
толугу менен
ЧОПО КАРАПАДАГЫ ДААМДАР
№78730
Тамак жасоонун алдында карапаны сөзсүз 1 сааттай муздак сууга чылап коюңуз...
толугу менен
ЛАВАШ МЕНЕН ЖАСАЛЧУ ОҢОЙ ТАМАКТАР
№78688
Эгер бош убактыңызда лаваш бышырып муздаткычка сактап койсоңуз,..
толугу менен
ЫСЫК САЛАТТАР
№78534
Ысык салаттарды универсалдуу азык деп атасак жарашат. Анткени алар тоюмдуу...
толугу менен
ЭТ ЭТКЕ, ШОРПО БЕТКЕ. СӨӨК КАЙНАТЫП ИЧҮҮНҮН ПАЙДАСЫ
№78464
Немис окумуштуулары лабораториялык негизде этке караганда сөөктөн кайнатылган шорпо...
толугу менен
АШКАНАНЫ ЧАКАН ПЛАНТАЦИЯГА АЙЛАНТ
№78496
Ар бирибиздин жыпар жыттуу көк чөптөрдү үзүп, туурап, салаттарга, тамактарга кошуп...
толугу менен
КҮЗ ЛЕГЕНДАСЫ – АШКАБАК
№783312

Ашкабакты тазалап, узун-узун туурап, электр мешинин табасына тизебиз.


толугу менен
ЧОҢ АШКАНАДАГЫ КИЧИНЕКЕЙ СЫРЛАР
№783119

Соусту көп жасап алдыңызбы? Төгүп салууга ашыкпаңыз.


толугу менен
ТУЗДАЛГАН ЖАШЫЛЧАЛАР
№78216
«Бул көк помидорлор кызарганча качан эми? Мынча капустаны эмне кылам?» деп...
толугу менен
ШОКОЛАД ЖАНА ДЕСЕРТТЕР
№78284
Өз колуңуз менен жасалган шоколад даамдуу, пайдалуу болот жана жаңгактын...
толугу менен
Конок дасторкону: ДААМДУУ ЖАНА ЧЫГЫМСЫЗ
№782513
Күз – кыргыздар үчүн тойдун маалы. Албетте, той өткөрүү үчүн көп каражат сарпталары...
толугу менен
УЙКУҢУЗ КЕЛИП, ЧАРЧАП ТУРАСЫЗБЫ? АНДА КОФЕ ИЧИҢИЗ
№782100
Кофенин 80ге жакын сорту бар. Алардын арасында бою кичине бадалдар...
толугу менен
АШКАНА ХИТИ – КОТЛЕТТЕР
№78160
Эт, пияз, сарымсакты эт өткөргүчтөн өткөрүп алабыз...
толугу менен
ТОЮМДУУ ПИРОГДОР
№78055
Күн сууктаган сайын организм ысык, тоюмдуу, калориялуу азыктарды талап кыла баштайт
толугу менен
МАКАРОНДОР ПАРАДЫ: ТҮРЛӨП ТАМАК ЖАСАҢЫЗ
№77956
Узун, кыска, жалпак, түтүкчө, спираль, үлүл, бантик, кесме түрүндө... Бул макарон...
толугу менен
ТОЙ ДАСТОРКОНУНА САЛАТТАР
№778811
Күз той мезгили. Албетте, тойдун дасторконун салаттарсыз элестетүү мүмкүн эмес...
толугу менен
Бөлүмдүн статистикасы
соңку 15 мүнөт ичинде 2 колдонуучу (Катталган: 0, коноктор: 2) бул рубрикага кирди:

Макалалардын саны:
21503;
 
Маалымат-маанайшат порталы
2006-2018 © SUPER.KG
Кыргыз Республикасы, Бишкек шаары,
Күрөӊкеев көчөсү - 180
"Супер-Инфо" гезитинин материалдары жеке колдонууда гана уруксат.
Жалпыга таратуу "Супер-Инфо" гезитинин редакциясынын жазуу түрүндөгү уруксаты менен гана болушу мүмкүн.
Рейтинг@Mail.ru
Биз социалдык тармактарда: